Dutch Delight Valley Irish-Terriers Breeder © 2019 DDV

Bench

De pup heeft de eerste weken, bij ons, met broertjes/zusjes geslapen in een puppyren.Nu de pup alleen is heeft hij behoefte aan een eigen plekje, de bench kan een vertrouwdeplek worden. Zeker als u het kleedje of speeltje van de fokker heeft mee ekregen samen met een warme kruik in de bench legt. Het heeft de geuren van het nest, de kruik zorgt voor extra warmte.


Gebruik in de bench geen kranten want de pup was (in het nest) gewend om hier zijn behoefte op te doen. Een oude (bad)handdoek is een prima kleed voor uw pup, mocht het 's nachts toch een plasje gedaan hebben is het makkelijker om schoon te maken.


Vaak komt het voor dat de bench wordt weggehaald als de pup ouder is, ook dan heeft de hond een eigen vertrouwde plek nodig en een mand of kleed kan dan uitkomst bieden.Het ziet er vriendelijker uit en de hond behoudt zijn eigen in huis.


Kiest u voor een bench dan zijn er verschillende maten en materialen te verkrijgen,let erop dat de bench niet te klein en zeker niet te groot. Bij een te grote bench heeft de pup teveel ruimte waar het zijn behoefte kan doen.


De afmetingen zijn ongeveer 55 x 46 x 61 cm voor u Welsh en ongeveer 76 x 54 x 61cm voor de Ierse Terriër .


Neemt u de hond mee op vakantie dan kan een bench,speciale hondengordel of hondenrek voor in de auto een uitkomst bieden. In verschillende landen mogen honden in de auto niet los vervoerd worden.